Koleksi Gambar Muslimah Part 2

Posted By: Hairilnua - 11:05:00 AM
Ini bukan hasil nukilan aku,, tapi aku ade menggubah sedikit pada gambar.. tapi,, untuk menunjukkan yang aku ni ade rase respek dan saspek pada empunye gambar,, maka,, aku bagi link di bawah setiap gambar..

Personalitinya agak menarik perhatian..

wallpaper-islamic.blogspot.com
Kalau la orang jepun pkai mcm ni,,,,,,

menjadicerdasdenganislam.blogspot.com
Lawanya dia...

 Senyumanmu sungguh menawan hati..

ajanzub.blogspot.com
Haiiiiiii......

mardhiah92.blogspot.com
Dapat bini sederhana dan menutup segalanya.... aku suka......!

ilihomuk.blogspot.com
Lawa mata dia............

d3vy.student.umm.ac.id
Sebijik macam kartun......

hurinjihaadin.blogspot.com
Nampak seperti sopan santun......

Ni bukan awek aku.......

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua