Kartun Gambar Muslimah Yang Cantik

Posted By: Hairilnua - 11:00:00 AM
Muslimah bertudung

Muslimah berpayung

Muslimah sayap rama-rama

Muslimah tersenyum riang

Muslimah Japan
Muslimah love

Muslimah Bunga Sakura

Muslimah Putih

Muslimah yang cantik

Cantiknya muslimah ini....

Tiga Muslimah bersaudara

Muslimah bidadari

Purdah muslimah

Ape ni???

Muslimah bergambar

Muslimah buah

Muslimah cute

Muslimah cantik

Muslimah manis

Muslimah ayu

Muslimah anggun

Muslimah segar..

Mak bapak muslimah

Cute dan biru......

Reka design sama-sama..

Muslimah berkahwin

????

Mahligai muslimah

Musafir muslimah

Lain macam muslimah nie..

Sape la yang buat muslimah nie..

Cute sungguh lah..

Telinga ada bunga..

Mekarnya bersama muslimah..

Di mana sahaja muslimah berada..

Tetap berada di atiku..

Cantik dan sedap mata memandang..

er....rahsia muslimah...

Muslimah manis..

Kupu kupu muslimah..





































































































Di copy / paste dari mana tah.. Aku pun lupa.. Yang pasti,, semua dari gambar yang asal tanpa diubah sedikit pun.. Maka,, kalo rasa nak rembat,, silakan lah.. Den  x kesah.. Jangan rembat bini den udah.... For anis,, Love u so much...! Muuaaahhhh.....!

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

21 Kaki Selamber:

  1. dikartun saja sudah cantik-cantik, coba saja kalau misalkan wanita yang ada didunia ini semuanya berhijab dengan memakai jilbab, pasti akan lebih cantik dari pada koleksi kartun muslimah diatas

    ReplyDelete
  2. cantik asyikk......

    ReplyDelete
  3. Sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  4. wah !! cantik sungguh kartun muslimah tu ..sya suka :))

    ReplyDelete
  5. Kalau tak salah kebanyakan dari grub fb I Love Original Kawanimut... Coba saja cari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benar sangat.. Ini kartun hasil karya bang danang kawantoro alumni Dari universitas brawijaya Indonesia.

      Delete
  6. Kalau tak salah kebanyakan dari grub fb I Love Original Kawanimut... Coba saja cari..

    ReplyDelete
  7. sy ambil satu ye utk header blog..

    ReplyDelete
  8. Subhanallah.....So beautiful :). izin copy ya.... Thank you so much :)

    ReplyDelete
  9. subhanalloh.,.,., izin copy ea.,., :)

    ReplyDelete
  10. subhanallaaaaaaaaaaahhhhhhh................!


    Minta copy y

    ReplyDelete
  11. canttiiik,,
    da bnyakloh koleksi q,,mksh ya ka,,
    tmbah bnyak koleksi kartun muslimah lg, :-)
    minta copy ya kk..

    ReplyDelete
  12. sangat bagus gambar muslimahnya qw senang

    ReplyDelete
  13. subhanallah cantiknya, mohon ijin copy, ya

    ReplyDelete
  14. saya nak amik beberapa gambar kartun tu boleh tak?
    kalau boleh terima kasih

    ReplyDelete
  15. saya suka olahan warnanya . Nampak soft sesuai dengan tema islamik.

    ReplyDelete
  16. salam sukses semoga hari ini lebih baik http://goo.gl/YWhBXQ

    ReplyDelete

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua