Kartun Gambar Muslimah Cantik

Posted By: Hairilnua - 11:01:00 AM

Sempena hari lahir pemilik CahayaIslam.net pada hari ini (25/06/2012), saya ingin menghadiahkan kepada pembaca semua karya lukisan saya yang dihasilkan sepanjang mengusahakan dakwah Kempen Aurat Saya Maruah Saya.
Semoga dengan kartun-kartun ini anda boleh manfaatkan untuk tujuan yang baik. Jika mahu digunakan untuk perniagaan juga tidak mengapa. Semoga rezeki anda semua diberkati Allah. InsyaAllah..
Sila download mana-mana lukisan yang anda suka :
Nota: Untuk mendapatkan mana-mana gambar di bawah, boleh klik kanan pada mouse dan pilih Save image as..
Untuk download kesemua file sila klik butang download ini:







Jangan Lupa SHARE ya! 

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

2 Kaki Selamber:

  1. cantik kartun2 tu.walaupun kartun,tetap nampak cantik berpakaian sopan :) i like it.

    ReplyDelete
  2. iiih lucu-lucu banget gambar kartun muslimahnya.... jadi pengen punya kolesksinya...

    ReplyDelete

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua