Hikmah Bersabar

Posted By: Hairilnua - 12:56:00 PM
Bismillah.. Dengan nama Allah swt..

Sabar....
Sabarrr.......!
Sape la yang boleh bersabar atas dugaan yang diberikan pada kita..
Semuanya atas kekuatan yang kecil yang diberikan Allah pada kita untuk kita bersabar..
Kadang2 kesabaran tu tak dapat nak tahan dan mengundang rasa marah..
Tapi apa yang kita boleh buat???...................... Bersabar je laaa.....
Tapi kadang2 dengan kesabaran yang kecil ini lah yang buat kita matang..
Seharian kita bekerja, duduk rumah.......................................

Ape mende wa merepek ni tak tau ar... heeee...............

Aku tengah online dari tempat kerja aku ni...
Aku kene jaga kaunter.. ish.....
Kat sini ade 1 computer yang aku boleh layan....
Sempat ar buka blog...


Eeeiiii......
Sabar je lah aku nih...
Ish...

Aku bekerja untuk IBM Cyberjaya sekarang...
Ok...
Bubbye....!

Serba Sedikit Tentang Aku

Nama aku Hairil. Tujuan aku mewujudkan blog ini adalah untuk mencari sedikit pendapatan menggunakan blogger. Aku dah berusaha sejak berumur 25 tahun dan masih belum berjaya sampai sekarang. Jadi, aku masih mencuba dan mencuba lagi sampai la berjaya. Insyaallah sedikit sebanyak dapat meringankan beban family aku.

0 Kaki Selamber:

Post a Comment

Note Penting !

1. Tolong jangan buat SPAM komen kat sini.
2. Guna ayat yang ada BUDI BICARA yang baik.
3. Hanya komen perkara yang BERKAITAN dengan tajuk!
4. Ada rasa tak puas hati, call terus di 019-3587327. Cas mengikut kadar Telco Anda..
~

Copyright © Selamber Jer

Owner by HairilNua